De specialist in gevelbepleistering en onderhoud

Stucproject is meer dan enkel gevelbepleistering. Door onze jarenlange ervaring hebben wij de kennis in huis om u bij elk project bij te staan met professioneel advies en zoeken wij samen met onze klanten mee naar de meest passende oplossing.

Als erkend STO gevelexpert maken wij van jouw project een succes.

Door jaren lang perfect werk te leveren zijn wij uitgegroeid tot een vast team van professionals.

Onze medewerkers hebben een meer dan uitstekende relatie opgebouwd met de beste leveranciers uit de sector en met andere aannemers. Van deze relatie plukken zowel onze klanten als wij de voordelen.

Bij elk project onderhouden wij bijvoorbeeld een korte communicatie lijn met de aanwezige aannemers wat voor een veel vlottere uitvoering van het bouwproject zorgt. Hierdoor werken architecten, aannemers en particulieren klanten graag samen met Stucproject.

De combinatie van producten van topkwaliteit (ETA/ATG gecertificeerde systemen) en een kwalitatieve uitvoering is voor ons de sleutel tot tevreden klanten.

Deze klantentevreden houden wij jaren in stand door het aanbieden van periodieke controles op uw gevelbepleistering. Deze controles zorgen ervoor dat wij in staat zijn de tand des tijds tegen te gaan en uw gevel op tijd kunnen redden.

Sto Gevelopbouw